1. Home
  2. Aanbod
  3. Leiderschapcoaching
  4. 1 vraag, 1 gesprek, 1 perspectief

Kijkend met vertrouwen is alles op sterkte

1 vraag, 1 gesprek, 1 perspectief

Soms heb je geen behoefte aan een lang coachtraject. Wel zou je het fijn vinden om met iemand te sparren over een situatie waarin je je op dat moment bevind.

Het gevoel dat je geen grip krijgt op je team, er is een onverwacht grote verandering gekomen in je werk en je weet even niet hoe te handelen, er is plotseling heel veel weerstand gekomen in de buitenwereld en je hebt het idee dat hier iets anders nodig is van jou dan dat je gewend bent te doen

Dan kan het fijn zijn om daar even met iemand op afstand naar te kijken. Wat speelt er? Wie is er betrokken? Wat gebeurt er bij jou, wat zie je bij de ander gebeuren? Is dit iets wat je van jezelf herkent, of juist helemaal niet? En wat zou je zelf kunnen doen om de regie te krijgen, die voor jou en de ander prettig is.

Dit aanbod past bij teamleiders en professionals, die kort en krachtig een nieuw perspectief willen krijgen op hun leiderschap in een onverwachte situatie of bij een impactvolle gebeurtenis.

  • Op aanvraag
1 x 3 uur
Eindhoven of op locatie
€ 275,00
1

Eén dagdeel en een telefonische follow-up

In één dagdeel gaan we met jouw concrete vraag aan de slag. Hoe ziet een dagdeel er ongeveer uit.

We checken in en we starten met de formulering van de vraag waar jij naar wil kijken. Daarna werken we met een tafelopstelling, waarmee we zicht creëren op de situatie waarin jij je bevind, en welke plek jij daar binnen inneemt. Samen krijgen we helder welke stap, welke beweging, jij kan maken om weer ruimte te voelen. Als laatste checken we uit. Na een periode die we samen afspreken hebben we telefonisch contact om te horen hoe het is gegaan.

Ik één ochtend heb ik zoveel inzicht gekregen in wat ik aan het doen was in de organisatie. Ik werd me bewust dat ik op een plek terecht was gekomen die de organisatie helemaal niet hielp, ook al leek dat aan de oppervlakte wel zo. Daarna wist ik wat mijn volgende stap zou zijn, echt super fijn!

Gemeente
Projectleider