1. Home
  2. Leiderschapscoaching

Leiderschap
coaching

Leiderschap betekent voor mij, dat je in je werk en leven, je weet te verhouden tot dat wat er gebeurt, aan verwachte en onverwachte gebeurtenissen. Hoe verhoud je je tot ontwikkelingen en veranderingen? Hoe zou je je daartoe willen verhouden? Verantwoordelijkheid nemen voor je zelf, voor hoe je omgaat met dat wat op je pad komt. Met een milde blik kijken naar jouw manier van leiden en volgen, en vandaar uit voelen van welke beweging nodig is.

Groei in leiderschap begint met zicht krijgen op je patronen die in je leven zijn ontstaan en onderzoeken of deze nog altijd dienen. Dat kan soms voelen als van de hoge duikplank springen en dat kan spannend zijn. En juist in deze kwetsbaarheid kan zoveel kracht verscholen zitten. Groei in leiderschap begint met bewust worden van hoe jij contact maakt met de ander.

Als systemisch leiderschapscoach help ik je graag een stapje verder.

Hoe leid en volg jij? 

In company leiderschapstraject

Zit je als organisatie in een veranderproces, wil je graag dat leidinggevenden volgens een gemeenschappelijk programma groeien in hun leiderschap? Ik ondersteun je graag in het ontwikkelen en geven van in-company trainingen en begeleidingstrajecten rondom (persoonlijk) leiderschap en samenwerken.

  • Op aanvraag
Samen te bepalen

1 vraag, 1 gesprek, 1 perspectief

Je hebt een concrete leiderschapsvraag over een situatie waarin je niet weet welke handeling het beste is. Tijdens een gesprek ontrafelen we de situatie waarin jij je bevind. Met een tafelopstelling creëren we helderheid over de situatie en jouw eigen rol daarin. In een telefonisch vervolggesprek kijken we terug op wat het jou heeft gebracht.

  • Op aanvraag
1 x 3 uur
Eindhoven of op locatie

Wil je leren dialogiseren als leider?

Het voeren van een gesprek op dialogische wijze vraagt misschien wat anders dat wat je gewend bent. Zeker in een situatie met veel verschillende meningen of onzekerheid, kan je dat als lastig ervaren. Ik ondersteun je graag in het ontwikkelen van jouw dialogische vaardigheden en houding. Individueel of in een in-company groep.

  • Op aanvraag
In overleg
In company of individueel