1. Home
  2. Aanbod
  3. Dialoogcoaching
  4. Zoek je een dialoogbegeleider voor jouw organisatie?

Samen de wijsheid van de minderheid gebruiken

Zoek je een dialoogbegeleider voor jouw organisatie?

Heb je besloten om dialoog als gespreksvorm in te zetten, en ben je op zoek naar een begeleider om de dialoog te begeleiden? Dat doe ik graag. Op locatie of online, het kan allebei. En natuurlijk denk ik graag met je mee als als je nog niet zeker weet of dialoog de juiste gespreksvorm is om te gebruiken.

Dit aanbod past bij organisaties die aan de slag willen met dialoog, maar het prettig vinden als een begeleider van buitenaf het gesprek begeleid. Ook geschikt voor organisaties die graag eerst iets meer willen weten over dialoog voordat ze besluiten om dit in te zetten.

  • Op aanvraag
In overleg
Op locatie of online
Op aanvraag
vanaf 6 deelnemers

Wat kan ik betekenen?

Op het moment dat je hebt besloten in jouw organisatie om met dialoog aan de gang te gaan, en je daar zelf nog niet zoveel ervaring mee hebt, of dat het onderwerp erom vraagt, kan het fijn zijn om iemand van buiten de organisatie te vragen om het gesprek te begeleiden. Als begeleider kan ik helpen om de dialoog voor te bereiden, bijvoorbeeld bij het vertalen van het thema naar vragen die passen bij een dialoog. En natuurlijk is het ook mogelijk om de dialoog te begeleiden, waarbij mijn rol zich focust op het creëren van een veilige setting, waarin alle deelnemers zich vrij voelen om vrijmoedig te spreken en openhartig te luisteren.

Babette creëert snel veiligheid waardoor ook lastige onderwerpen bespreekbaar worden, en ook de wat meer teruggetrokken mensen hun stem laten horen.

Onderwijsinstelling
Teamleider