1. Home
  2. Aanbod
  3. Conflictcoaching
  4. 1 vraag, 1 gesprek, 1 perspectief

Verschillen zijn een logisch en dienend onderdeel van samenwerken en samenleven

1 vraag, 1 gesprek, 1 perspectief

Soms heb je geen behoefte aan een lang coachtraject. Wel zou je het fijn vinden om met iemand te sparren over een situatie waarin je je op dat moment bevind.

Een project dat je gaat opstarten waarbij je weerstand verwacht, een veranderproces waarvan je inschat dat medewerkers dat lastig gaan vinden, gedoe met een collega waar je even niet weet hoe te handelen, een lastig gesprek dat je moet gaan voeren.

Dan kan het fijn zijn om daar even met iemand op afstand naar te kijken. Wat speelt er? Wie is er betrokken? Wat gebeurt er bij jou, wat zie je bij de ander gebeuren? Is dit iets wat je van jezelf herkent, of juist helemaal niet? En wat zou je zelf kunnen doen om de regie te krijgen, die voor jou en de ander prettig is.

Dit aanbod past bij teamleiders en professionals, die kort en krachtig een nieuw perspectief willen krijgen op een situatie met weerstand en gedoe en wat ze daar zelf in kunnen bijdragen.

  • Op aanvraag
1 x 3 uur
Eindhoven of op locatie
€ 275
1 deelnemer

Eén dagdeel en een telefonische follow-up

In één dagdeel gaan we met jouw concrete vraag aan de slag. Hoe ziet een dagdeel er ongeveer uit.

We checken in bij elkaar, en we starten met de formulering van de vraag waar jij naar wil kijken.

Daarna werken we met een tafelopstelling, waarmee we zicht creëren op de situatie waarin jij je bevind, en welke plek jij daar binnen inneemt. Samen krijgen we helder welke stap, welke beweging, jij kan maken om weer ruimte te voelen. Als laatste checken we uit.

Na een periode die we samen afspreken hebben we telefonisch contact om te horen hoe het is gegaan.

Woorden die bij mij op komen… liefdevolle acceptatie, krachtig vanuit kwetsbaarheid, waarbij je steunend en ruimte gevend bent aan anderen. Vanuit jouw dienende plek ervaart de ander steun en ruimte om wel of niet iets te doen, te groeien, te aanvaarden van dat wat er speelt.

Stichting voor samenwerking in de zorg
Programmamanager