1. Home
  2. Inspiratie
  3. Plek waar verleden en innovatie samenballen

Plek waar verleden en innovatie samenballen

“Als het verleden zijn plek en eer krijgt, opent dat de mogelijkheid om verder te gaan. Het verleden geeft dan kracht en bedding aan het heden, zodat iedereen en alles zich op de toekomst kan richten”. Dat is voor mij zo voelbaar op de plek waar ik vele jaren met zoveel plezier heb gewerkt. De woorden borrelen als vanzelf naar boven.   

 

High Tech Campus Eindhoven

 

Plek waar voelbaar en zichtbaar verleden,

heden en toekomst elkaar ontmoeten

waar verleden en innovatie

elkaar ontmoeten in een samengebalde beweging

 

Plek waar zichtbaar en waarneembaar

mensen met veel achtergronden en verschillen

met elkaar werken en samen kunnen zijn

waar het potentieel stroomt

 

En ik ervaar intens de kracht van de ervaring,

dat wat ik daar geleerd heb,

in die tijd op die plek met de mensen van toen,

hoe ik deze ervaring nu meedraag in mijn huidige werk en leven.

 

Oktober 2018

 

Beeld van Paige Bradley